Bulevardul Metalurgiei nr. 78București România
Telefon 0040-21-406.60.11

Despre ELS

“ Cea mai bună modalitate de a prezice viitorul este să îl creezi tu însuți. ”

Peter F. Drucker

Credem că prosperitatea companiei noastre derivă din calitatea lucrărilor pe care le facem și din viziunea pe care o împărtășim cu clienții noștrii.

Echipele noastre sunt formate din profesioniști cu o vastă experiență în domeniul montajului, reparării și modernizării echipamentelor energetice, care au participat de-a lungul timpului la proiecte în domeniul energetic atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum Suedia, Italia, Egipt, Sudan, Africa de Sud.

Pentru a-și atinge obiectivele, compania dispune de un atelier mecanic propriu, echipat corespunzător cu toate sculele necesare: mașini de găruit, strunguri, diverse SDV-uri, cuptoare pentru uscarea bobinajelor, aparate pentru efectuarea diverselor măsurători electrice, cât și de personal calificat.

Răzvan DEDU
Director general
https://electroservice.ro/wp-content/uploads/2018/08/Poza-sefu-140x200.png

ELECTRO-SERVICE RB a implementat Manualul de Calitate, un sistem de asigurare a calității ce a fost însușit de către întreg personalul nostru în vederea efectuarea unor lucrări de cea mai bună calitate, fie ele de montaj, reparație sau de execuție a unor sub-ansamble sau piese de schimb necesare echipamentelor dintr-o centrală electrică.

ELECTRO-SERVICE RB este acreditată de către ROYAL CERT INTERNATIONAL REGISTRARS pentru implementarea systemului integrat de calitate-mediu-sănătate și securitate operațională, conform cerințelor din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2004 și OHSAS 18001:2007. Această acreditare ne-a permis să efectuăm lucrări în centrale electrice de o complexitate mare, lucrări ce s-au bucurat de o apreciere unanimă și bine meritată.

Rezultatele economice ale companiei se îmbunătățesc constant și asigură o dezvoltare normală și sigură a activității acesteia.

De la piese noi, reparații, asistență în domeniul tehnic și până la montarea echipamentelor energetice, puteți conta pe noi pentru a forma echipă cu dumneavoastră, cu scopul de a spori fiabilitatea și randamentul întreprinderii dumneavoastră.


Suntem întotdeauna deschiși către proiecte noi, fie ele mari sau mici.
Nu ezitați să ne contactați pentru consultanță.